Poveži se s nama

in burza

Ustanova DES Split traži šefa/šeficu kuhinje

Objavljeno

/

Ova stilizirana slika prikazuje kuhara okruženog raznim sastojcima i kuhinjskim alatima, prikazujući fazu pripreme u kulinarskom okruženju.
Foto: Pixabay

Kandidati koji prema posebnim propisima ostvaruju pravo prednosti prilikom zapošljavanja moraju se prilikom prijave pozvati na to pravo, te uz prijavu priložiti svu propisanu dokumentaciju prema posebnom Zakonu

Ustanova za zapošljavanje, rad i profesionalnu rehabilitaciju osoba s invaliditetom DES iz Splita traži šefa/šeficu kuhinje za rad na neodređeno vrijeme. Zaposlenje uključuje rad na puno radno vrijeme, bez mogućnosti smještaja. Radi se samo prijepodnevna smjena, dok se naknada za prijevoz djelomično isplaćuje.

Natječaj je objavljen na mrežnim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje 26. ožujka, a rok za prijavu je do 10. travnja 2024. godine.    

Postoji mogućnost zapošljavanja osobe s invaliditetom.

Razina obrazovanja koju poslodavac traži je završena trogodišnja ili četverogodišnja srednja škola ugostiteljskog smjera, uz radno iskustvo od najmanje 2 godine.

Opis poslova uključuje:

 • sudjelovanje u izradi normativa za kuhana jela i pridržavanje istih
 • sudjelovanje u procesu pripreme hrane
 • planiranje pripreme jela po planu jelovnika
 • odgovornost za poštivanje normativa, izgled, kvalitetu i ispravnost gotovih proizvoda
 • podjela radnih zadataka radnicima uključenim u proces pripreme hrane, te korekciju njihovog rada
 • dodatno obučavanje radnika uključenih u proces pripreme hrane, te razvoj njihove kulinarske sposobnosti i vještine
 • kontrola jela prije podjele hrane na liniji podjele
 • sudjelovanje u podjeli hrane korisnicima pučke kuhinje ili otpremi prema školama
 • briga o čistoći radnog prostora, restorana, radne opreme i inventara
 • nadzor higijene, radne odjeće i obuće radnika uključenih u proces pripreme hrane
 • briga o provedbi i unapređenju primjene HACCP standarda, sigurnosnih, sanitarnih i drugih standarda
 • briga o pravilnom gospodarenju sitnim inventarom i ostaloj radnoj opremi
 • sudjelovanje u catering uslugama: kuhanje i serviranje jela, te posluživanje
 • obavljanje drugih poslova iz svog djelokruga rada po nalogu voditelja radne jedinice

Uz pisanu prijavu kandidati su dužni priložiti:

 • životopis
 • preslik osobne iskaznice i domovnice
 • preslik svjedodžbe o stečenoj stručnoj spremi
 • Elektronički zapis/Potvrda o  o podacima evidentiranim u matičnoj evidenciji Hrvatskog zavoda  za mirovinsko osiguranje, a koji zapis/potvrda, između ostalih podataka, mora sadržavati i podatke o poslodavcu, početku i prestanku osiguranja, stvarnoj i potrebnoj stručnoj spremi, radnom vremenu, općini rada/prebivališta i trajanju staža osiguranja – ne starija od 30 dana

Prijava na natječaj mora sadržavati: Zamolbu/prijavu s osobnim podacima podnositelja prijave (ime i prezime, datum i mjesto rođenja, adresu stanovanja, broj telefona i/ili email adresu, naziv radnog mjesta za koje se kandidat prijavljuje).

Pisane prijave s potrebnom dokumentacijom o ispunjavanju uvjeta iz natječaja podnose se na adresu: Ustanova za zapošljavanje, rad i profesionalnu rehabilitaciju osoba s invaliditetom DES, 21000 Split, 114. Brigade 14 ili na email: info@des.hr u roku od 15 dana od dana objave kod Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Na natječaj se mogu javiti osobe obaju spolova u skladu sa čl.13. Zakona o ravnopravnosti spolova.

Prijavom na natječaj kandidat daje privolu Ustanovi DES za prikupljanje i obradu podataka navedenih u prijavi na natječaj, te dokumentaciju dostavljenu s prijavom u svrhu odabira kandidata i dostave obavijesti o rezultatima natječaja. Prikupljeni podaci obrađivat će se sukladno važećim propisima.

Kandidati koji prema posebnim propisima ostvaruju pravo prednosti prilikom zapošljavanja moraju se prilikom prijave pozvati na to pravo, te uz prijavu priložiti svu propisanu dokumentaciju prema posebnom Zakonu, kako bi ostvarili prednost u odnosu na ostale kandidate samo po jednakim uvjetima.

In-Portal vlasništvo je svih onih kojima je bolji život svih osoba s invaliditetom, kako u Hrvatskoj tako i u svijetu, primarna briga.

in burza

ŠIBENIK Udruga Kamenčići traži dva osobna asistenta

Objavljeno

/

Na slici su dvije osobe. Jedna od njih je osoba s intelektualnim teškoćama. Osoba koja sjedi do djevojke s intelektualnim teškoćama ispred sebe ima laptop i nešto objašnjava osobi do sebe. Na stolu se nalazi šalica kave, staklena boca i zdjela sa rižom i salatom. Prostorija je svjetla i ugodnog je ambijenta.
Foto: Pexels

Opis poslova asistenta uključuje pružanje usluge njegovatelja osobi s intelektualnim teškoćama

Udruga osoba s intelektualnim teškoćama šibensko kninske županije ‘Kamenčići’ traži dva osobna asistenta/ice za rad na određeno vrijeme. Mjesto rada je u Šibeniku, a radi se na puno radno vrijeme. Smještaj nije omogućen, dok se naknada za prijevoz isplaćuje u potpunosti.

Natječaj je objavljen na mrežnim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje 5. srpnja, a rok za prijavu je do 15. srpnja 2024. godine.

Razina obrzovanja koju poslodavac traži je završena četverogodišnja srednja škola, dok radno iskustvo nije važno.

Opis poslova asistenta uključuje pružanje usluge njegovatelja osobi s intelektualnim teškoćama.

Zainteresirani uz pisanu zamolbu moraju priložiti i životopis, presliku osobne iskaznice, dokaz o stručnoj spremi, dokaz o evidentiranom radnom stažu s HZMO-a te dokaz da se protiv osobe ne vodi kazneni postupak.

Zainteresirani se mogu prijaviti slanjem pisane zamolbe na adresu ‘Udruga Kamenčići, Prilaz tvornici 39, 22000 Šibenik‘, ili putem emaila: udruga.kamencici@gmail.com.

U slučaju osobnog dolaska kandidati se moraju predhodno najaviti na broj telefona: 022/218-144.

Nastavi čitati

in burza

Udruga osoba s intelektualnim teškoćama traži dva osobna asistenta

Objavljeno

/

Na slici su dvoje ljudi. Žena stoji iza muškarca u invalidskim kolicima koji igra košarku i košarkašku loptu vrti na prstu.
Foto: Pexels

Opis poslova asistenta između ostalog uključuje pomoć korisniku pri obavljanju osobne higijene, kao i u aktivnostima svakodnevnog života te socijalnim aktivnostima

Udruga osoba s intelektualnim teškoćama ‘Regoč’ traži 2 osobna asistenta/ice kao zamjenu za godišnji odmor. Radno mjesto je u Slavonskom Brodu, a radi se 20 sati tjedno. Smještaj nije omogućen, a naknada za prijevoz djelomično se isplaćuje.

Natječaj je objavljen na mrežnim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje 4. srpnja, a rok za prijavu je do 26. srpnja 2024. godine.

Razina obrazovanja koju poslodavac traži je završena trogodišnja ili četverogodišnja srednja škola, dok kandidat mora imati položen vozački ispit za B kategoriju, a radno iskustvo nije važno, dok postoji mogućnost zapošljavanja umirovljenika.

Opis poslova asistenta između ostalog uključuje pomoć korisniku pri obavljanju osobne higijene kao i u aktivnostima svakodnevnog života te socijalnim aktivnostima.

Kandidat bi radio kao zamjena za godišnji odmor u periodu od 22. srpnja, do 2. kolovoza kod jednog korisnika, a od 29. srpnja do 12. kolovoza 2024. godine.

Zainteresirani se mogu prijaviti putem emaila: udrugaregoc@gmail.com, a u slučaju osobnog dolaska moraju se najaviti na broj mobitela 091/604-1589.

Nastavi čitati

in burza

Udruga osoba s tjelesnim invaliditetom Split traži osobnog asistenta

Objavljeno

/

Na slici su muškarac i žena. Muškarac ima jednu zdravu nogu, a umjesto druge noge ima protezu. Muškarac leži na plavoj strunjači, a žena mu pomaže vježbati. Soba ima dosta svjetla, a na podu sobe je smeđi parket.
Foto: Pexels

Opis poslova osobnog asistenta uključuje pomoć osobi s invaliditetom

Udruga osoba s tjelesnim invaliditetom Split traži osobnog asistenta/icu za rad na određeno vrijeme. Mjesto rada je u Splitu, a radi se na 20 sati tjedno. Smještaj nije omogućen, a naknada za prijevoz isplaćuje se u potpunosti.

Natječaj je objavljen na mrežnim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje 2. srpnja, a rok za prijavu je do 31. srpnja 2024. godine. 

Razina obrazovanja koju poslodavac traži je završena trogodišnja ili četverogodišnja srednja škola, dok radno iskustvo nije važno.

Opis poslova osobnog asistenta uključuje pomoć osobi s invaliditetom.

Zainteresirani svoje zamolbe mogu slati putem emaila: uosis@post-com.hr, uz prethodnu najavu na broj telefona 021/314-314.

Nastavi čitati

U trendu