Poveži se s nama

Objavljeno

/

Tjedni podcast korisnika Centra za odgoj i obrazovanje “Vinko Bek” u izvedbi multimedijske grupe Bek Vokali.

U današnjoj epizodi Mario, Maja i Kiara ugostili su Maria Kovača. Razgovarali su o slijepima u kazalištu, kvizovima i glazbi. Poslušajte ih.

In-Portal vlasništvo je svih onih kojima je bolji život svih osoba s invaliditetom, kako u Hrvatskoj tako i u svijetu, primarna briga.

EU kutak

Iskoristi svoj glas. Ne daj da ti drugi kroje budućnost. Europski izbori 9. lipnja 2024.

Objavljeno

/

Ovogodišnji europski izbori odredit će kako ćemo se zajedno suočiti s jednim od najkompleksnijih trenutaka naše generacije. Vjerujemo da demokracija nije samo temeljno pravo već i zajednička odgovornost svih nas, a glasanje je najizravniji način korištenja te odgovornosti, rekla nam je vršiteljica dužnosti voditeljice Ureda Europskog parlamenta u Hrvatskoj, Maja Ljubić Kutnjak

Iz Ureda Europskog parlamenta u Hrvatskoj pozivaju da pogledate emotivni četverominutni dokumentarac čiji su protagonisti stariji Europljani koji su iz prve ruke iskusili promjene vezane uz demokraciju. Ti istaknuti pojedinci – koji su živjeli pod represivnim režimima ili su doživjeli krhkost demokracije – željeli su prenijeti svoje osobne priče unucima i budućim generacijama.

Njihova zajednička svjedočanstva oblikuju poruku da glasanje nije nešto što bismo trebali uzimati zdravo za gotovo.

Nastavi čitati

Video / podcast

URIHO Nakon 20 godina povećanje plaća i materijalnih prava za sve radnike

Objavljeno

/

Ravnateljica ustanove URIHO, Sanja Major gostovala je u emisiji Zagreb na dlanu MrežeTV.

Kolektivni pregovori u ustanovi završeni su u rekordnom roku te će na razini cijele ustanove plaće rasti za 22 posto, odnosno za oko 200 eura i to od 1. siječnja 2024.  Najniža plaća prema novom izračunu trebala biti oko 900 eura neto, naglasila je ravnateljica. Svaki radnik od nove godine dobivat će i mjesečnu nagradu od 100 eura i naknadu za topli obrok koja isto tako raste na 100 eura.

Povećala su se i razna druga prava radnika tako da je novost uvođenje pet dana plaćenog dopusta kod postupka medicinski potpomognute oplodnje.

U video intervjuu možete saznati sve i o novim hit proizvodima ustanove te predstavljanju na raznim sajmovima.

Nastavi čitati

Video / podcast

U današnjoj epizodi poslušajte božićnu znanstveno fantastičnu priču Božić bez Rodneya i raspravu Bekovaca na zadanu temu.

Objavljeno

/

Sretne blagdane žele vam Bek Vokali!!!!

Nastavi čitati

U trendu