Poveži se s nama

in burza

DARUVAR Udruga osoba s invaliditetom traži deset osobnih asistenata

Objavljeno

/

Ova slika prikazuje dijelove invalidskih kolica. Vidljivi su kotači, pedale i drugi dijelovi.
Foto: Pixabay

Posao uključuje rad s korisnicima u njihovom domu ili izvan njega – briga o osobnoj higijeni, pomoć pri hranjenju, mobilitet, vježbe istezanja, podrška u socijalizaciji i drugo, ovisno o potrebi korisnika

Udruga osoba s invaliditetom Daruvar iz Bjelovarsko-bilogorske županije objavila je natječaj za deset osobnih asistenata/tica s mjestom rada u Daruvaru, V. Bastajima i Siraču, na neodređeno vrijeme, radi novootvorenih poslova, uz mogućnost zapošljavanja umirovljenika.

Zaposlenje je na 20 sati tjedno, u prijepodnevnoj i poslijepodnevnoj smjeni, bez smještaja, a naknada za prijevoz isplaćuje se u cijelosti.

Kao razina obrazovanja posloprimca traži se završena osnovna škola, srednja škola od tri ili četiri godine, a radno iskustvo nije važno.

Temeljem Zakona o osobnoj asistenciji, osobni asistent može biti punoljetna zdravstveno sposobna osoba koja ima završeno trogodišnje ili četverogodišnje srednjoškolsko obrazovanje. Iznimno, osobni asistent može biti i osoba koja ima završenu osnovnu školu, ali uz uvjet da ima završen tečaj za njegovatelja ili edukaciju za osobnog asistenta u trajanju od najmanje 10 sati.

Radno vrijeme osobnih asistenata biti će određeno rješenjem korisnika o pravu na uslugu osobne asistencije, u vremenu od dva do deset sati dnevno.

Posao uključuje rad s korisnicima u njihovom domu ili izvan njega – briga o osobnoj higijeni, pomoć pri hranjenju, mobilitet, vježbe istezanja, podrška u socijalizaciji i drugo, ovisno o potrebi korisnika.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 31. prosinca 2023. godine.

Zainteresirani se mogu prijaviti na adresu poslodavca: Udruga osoba s invaliditetom Daruvar, Daruvar, Petra Preradovića 26, ili na email adresu: martina.vondra@uid.hr. Za prijavu je potrebno dostaviti zamolbu, životopis, potvrdu o završenom obrazovanju, potvrdu o nekažanjavanju te potvrdu o stažu iz HZMO-a (može i elektronski zapis iz sustava e-građanin).

Nastavi čitati
Kliknite za komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

in burza

KOPRIVNICA Udruga za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama ‘Latice’ traži osobnog asistenta

Objavljeno

/

Na slici su dvije osobe koje sjede na klupi pored jezera. Jedna osoba je u invalidskim kolicima i nosi ružičastu majicu s kapuljačom, dok druga osoba nosi žutu jaknu i plave traperice. Oboje gledaju u mobilni telefon koji drži osoba u invalidskim kolicima. Pozadina prikazuje mirno jezero okruženo zelenim drvećem i nekim zgradama u daljini, što sugerira da bi mogli biti u parku unutar ili u blizini urbanog područja.
Foto: Pexels

Opis poslova koje će asistent obavljati između ostalog uključuje pružanje pomoći pri hranjenju korisnika, pri oblačenju i presvlačenju korisnika kao i pri obavljanju oralne higijene korisnika te pomoć pri njegovim svakodnevnim aktivnostima

Udruga za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama ‘Latice’ iz Koprivnice traži osobnog asistenta/icu za rad na određeno vrijeme. Radnik bi bio zaposlen na određeno vrijeme kao zamjena. Radno vrijeme je 20 sati tjedno, a radi se samo prijepodnevna smjena i to bez mogućnosti smještaja dok se naknada za prijevoz isplaćuje djelomično.

Natječaj je objavljen na mrežnim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje 15. travnja, a rok za prijavu je do 30. travnja 2024. godine.

Razina obrazovanja kojeg poslodavac traži je završena četverogodišnja srednja škola.

Opis poslova koje će asistent obavljati između ostalog uključuje pružanje pomoći pri hranjenju korisnika, pri oblačenju i presvlačenju korisnika kao i pri obavljanju oralne higijene korisnika te pomoć pri njegovim svakodnevnim aktivnostima.

Zainteresirani se mogu prijaviti slanjem pisane zamolbe na email: info@latice.hr.

Nastavi čitati

in burza

Društvo oboljelih od multiple skleroze Zadarske županije traži četiri osobna asistenta

Objavljeno

/

Na slici su dvije osobe koje sjede i razgovaraju. Jedna osoba je u invalidskim kolicima, odjevena u rozu vestu i svijetle hlače. Druga osoba sjedi na stolici, nosi bež jaknu i tamne hlače te drži šalicu.
Foto: Pexels

Opis poslova asistenta uključuje pomoć u poslovima koje korisnik ne može obavljati samostalno kao što su odlazak u trgovinu, ljekarnu te obavljanje administrativnih poslova, kao i pomoć pri transferu korisnika

Društvo oboljelih od multiple skleroze Zadarske županije traži četri osobna asistenta/ice na rad na određeno vrijeme. Mjesto rada je u Zadru, a radi se samo prijepodnevna smjena. Radno vrijeme je 20 sati tjedno, bez mogućnosti smještaja. Naknada za prijevoz isplaćuje se u potpunosti.

Natječaj je objavljen na mrrežnim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje 5. travnja, a rok za prijavu je 30. travnja 2024. godine.  

Razina obrazovanja koju poslodavac traži je završena četverogodišnja srednja škola. Postoji mogućnost zapošljavanja umirovljenika.

Opis poslova asistenta uključuje pomoć u poslovima koje korisnik ne može obavljati samostalno kao što su odlazak u trgovinu, ljekarnu te obavljanje administrativnih poslova, kao i pomoć pri transferu korisnika.

Zainteresirani se mogu prijaviti slanjem zamolbe na email: doomszz@zd.t-com.hr, a za najavu ili više informacija mogu nazvati na broj telefona: 023/325-260 ili na mobitel: 091/735-8769.

Nastavi čitati

in burza

ZAGREB Muškarac s mišićnom distrofijom traži osobnog asistenta na puno radno vrijeme

Objavljeno

/

Na slici je osoba u invalidskim kolicima koja ulazi u tramvaj uz pomoć druge osobe. Osoba u kolicima nosi bijelu i crnu jaknu. Druga osoba, koja nosi tamnoplavi trenirku, pomaže tako što drži ručke kolica. Tramvaj je plave i crne boje s otvorenim vratima. Na leđima kolica visi Nike torba.

Muškarac s invaliditetom traži nezaposlenu osobu za posao osobnog asistenta. Prednost imaju posloprimci s prijašnjim iskustvom u radu s osobama s invaliditetom

U opis poslova spada pomoć u svakodnevnim aktivnostima, poput pomoći pri obavljanju fizioloških potreba i osobne higijene, pomoć u obavljanju kućanskih poslova, pomoć i pratnja u raznim sportskim i društvenim aktivnostima, ali i općenito u svim aktivnostima koje osoba u invalidskim kolicima ne može samostalno obavljati.

Radno vrijeme je fleksibilno, prema dogovoru, prijava na puno radno vrijeme (Ugovor o radu). Troškovi prijevoza, kao i doprinosi, plaćeni u potpunosti.

Za sve dodatne informacije, ali i prijave, javiti se emailom na krsto.kovacevic@gmail.com ili na mobitel 098/474-887.

Nastavi čitati

U trendu