in burza

DARUVAR Udruga osoba s invaliditetom traži deset osobnih asistenata

Objavljeno

/

Foto: Pixabay

Posao uključuje rad s korisnicima u njihovom domu ili izvan njega – briga o osobnoj higijeni, pomoć pri hranjenju, mobilitet, vježbe istezanja, podrška u socijalizaciji i drugo, ovisno o potrebi korisnika

Udruga osoba s invaliditetom Daruvar iz Bjelovarsko-bilogorske županije objavila je natječaj za deset osobnih asistenata/tica s mjestom rada u Daruvaru, V. Bastajima i Siraču, na neodređeno vrijeme, radi novootvorenih poslova, uz mogućnost zapošljavanja umirovljenika.

Zaposlenje je na 20 sati tjedno, u prijepodnevnoj i poslijepodnevnoj smjeni, bez smještaja, a naknada za prijevoz isplaćuje se u cijelosti.

Kao razina obrazovanja posloprimca traži se završena osnovna škola, srednja škola od tri ili četiri godine, a radno iskustvo nije važno.

Temeljem Zakona o osobnoj asistenciji, osobni asistent može biti punoljetna zdravstveno sposobna osoba koja ima završeno trogodišnje ili četverogodišnje srednjoškolsko obrazovanje. Iznimno, osobni asistent može biti i osoba koja ima završenu osnovnu školu, ali uz uvjet da ima završen tečaj za njegovatelja ili edukaciju za osobnog asistenta u trajanju od najmanje 10 sati.

Radno vrijeme osobnih asistenata biti će određeno rješenjem korisnika o pravu na uslugu osobne asistencije, u vremenu od dva do deset sati dnevno.

Posao uključuje rad s korisnicima u njihovom domu ili izvan njega – briga o osobnoj higijeni, pomoć pri hranjenju, mobilitet, vježbe istezanja, podrška u socijalizaciji i drugo, ovisno o potrebi korisnika.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 31. prosinca 2023. godine.

Zainteresirani se mogu prijaviti na adresu poslodavca: Udruga osoba s invaliditetom Daruvar, Daruvar, Petra Preradovića 26, ili na email adresu: martina.vondra@uid.hr. Za prijavu je potrebno dostaviti zamolbu, životopis, potvrdu o završenom obrazovanju, potvrdu o nekažanjavanju te potvrdu o stažu iz HZMO-a (može i elektronski zapis iz sustava e-građanin).

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

U trendu

Exit mobile version