Poveži se s nama

in burza

Udruga osoba s intelektualnim teškoćama Regoč traži osobnog asistenta

Objavljeno

/

Na slici je osoba koja gura invalidska kolica u kojima sjedi druga osoba. Osoba u kolicima drži mobilni telefon u rukama. Oboje su odjeveni u pulovere i nalaze se na stazi pored zelene ograde i vegetacije.
Foto: Pexels

Opis poslova asistenta/ice uključuje pomoć korisniku pri obavljanju osobne higijene i higijene prostora, pomoć pri obavljanju svakodnevnih aktivnosti te pratnja i pomoć pri obavljanju raznih socijalnih aktivnosti

Udruga osoba s intelektualnim teškoćama ‘Regoč’ iz Slavonskog Broda traži osobnog asistenta/cu za rad na određeno vrijeme. Radnik bi bio zaposlen kao zamjena za godišnji odmor, u periodu od 2. do 5. travnja 2024. godine. Zaposlenje uključuje rad na 20 sati tjedno, bez mogućnosti smještaja. Radi se samo prijepodnevna smjena, dok se naknada za prijevoz djelomično isplaćuje.

Natječaj je objavljen na mrežnim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje 28. ožujka, a rok za prijavu je do 2. travnja 2024. godine.    

Postoji mogućnost zapošljavanja umirovljenika, a kandidat mora imati položen vozački ispit za B kategoriju.

Razina obrazovanja koju poslodavac traži je završena trogodišnja ili četverogodišnja srednja škola, dok radno iskustvo nije važno.

Opis poslova asistenta/ice, između ostalog, uključuje pomoć korisniku pri obavljanju osobne higijene i higijene prostora, pomoć pri obavljanju svakodnevnih aktivnosti te pratnja i pomoć pri obavljanju raznih socijalnih aktivnosti.

Zainteresirani se mogu prijaviti slanjem zamolbe na email: udrugaregoc@gmail.com, a oni koji se žele raspitati mogu to učiniti pozivom na broj: 091/604-1589.

In-Portal vlasništvo je svih onih kojima je bolji život svih osoba s invaliditetom, kako u Hrvatskoj tako i u svijetu, primarna briga.

in burza

Društvo oboljelih od multiple skleroze Zadarske županije traži četiri osobna asistenta

Objavljeno

/

Na slici su dvije osobe koje sjede i razgovaraju. Jedna osoba je u invalidskim kolicima, odjevena u rozu vestu i svijetle hlače. Druga osoba sjedi na stolici, nosi bež jaknu i tamne hlače te drži šalicu.
Foto: Pexels

Opis poslova asistenta uključuje pomoć u poslovima koje korisnik ne može obavljati samostalno kao što su odlazak u trgovinu, ljekarnu te obavljanje administrativnih poslova, kao i pomoć pri transferu korisnika

Društvo oboljelih od multiple skleroze Zadarske županije traži četri osobna asistenta/ice na rad na određeno vrijeme. Mjesto rada je u Zadru, a radi se samo prijepodnevna smjena. Radno vrijeme je 20 sati tjedno, bez mogućnosti smještaja. Naknada za prijevoz isplaćuje se u potpunosti.

Natječaj je objavljen na mrrežnim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje 5. travnja, a rok za prijavu je 30. travnja 2024. godine.  

Razina obrazovanja koju poslodavac traži je završena četverogodišnja srednja škola. Postoji mogućnost zapošljavanja umirovljenika.

Opis poslova asistenta uključuje pomoć u poslovima koje korisnik ne može obavljati samostalno kao što su odlazak u trgovinu, ljekarnu te obavljanje administrativnih poslova, kao i pomoć pri transferu korisnika.

Zainteresirani se mogu prijaviti slanjem zamolbe na email: doomszz@zd.t-com.hr, a za najavu ili više informacija mogu nazvati na broj telefona: 023/325-260 ili na mobitel: 091/735-8769.

Nastavi čitati

in burza

ZAGREB Muškarac s mišićnom distrofijom traži osobnog asistenta na puno radno vrijeme

Objavljeno

/

Na slici je osoba u invalidskim kolicima koja ulazi u tramvaj uz pomoć druge osobe. Osoba u kolicima nosi bijelu i crnu jaknu. Druga osoba, koja nosi tamnoplavi trenirku, pomaže tako što drži ručke kolica. Tramvaj je plave i crne boje s otvorenim vratima. Na leđima kolica visi Nike torba.

Muškarac s invaliditetom traži nezaposlenu osobu za posao osobnog asistenta. Prednost imaju posloprimci s prijašnjim iskustvom u radu s osobama s invaliditetom

U opis poslova spada pomoć u svakodnevnim aktivnostima, poput pomoći pri obavljanju fizioloških potreba i osobne higijene, pomoć u obavljanju kućanskih poslova, pomoć i pratnja u raznim sportskim i društvenim aktivnostima, ali i općenito u svim aktivnostima koje osoba u invalidskim kolicima ne može samostalno obavljati.

Radno vrijeme je fleksibilno, prema dogovoru, prijava na puno radno vrijeme (Ugovor o radu). Troškovi prijevoza, kao i doprinosi, plaćeni u potpunosti.

Za sve dodatne informacije, ali i prijave, javiti se emailom na krsto.kovacevic@gmail.com ili na mobitel 098/474-887.

Nastavi čitati

in burza

Ustanova DES Split traži šefa/šeficu kuhinje

Objavljeno

/

Ova stilizirana slika prikazuje kuhara okruženog raznim sastojcima i kuhinjskim alatima, prikazujući fazu pripreme u kulinarskom okruženju.
Foto: Pixabay

Kandidati koji prema posebnim propisima ostvaruju pravo prednosti prilikom zapošljavanja moraju se prilikom prijave pozvati na to pravo, te uz prijavu priložiti svu propisanu dokumentaciju prema posebnom Zakonu

Ustanova za zapošljavanje, rad i profesionalnu rehabilitaciju osoba s invaliditetom DES iz Splita traži šefa/šeficu kuhinje za rad na neodređeno vrijeme. Zaposlenje uključuje rad na puno radno vrijeme, bez mogućnosti smještaja. Radi se samo prijepodnevna smjena, dok se naknada za prijevoz djelomično isplaćuje.

Natječaj je objavljen na mrežnim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje 26. ožujka, a rok za prijavu je do 10. travnja 2024. godine.    

Postoji mogućnost zapošljavanja osobe s invaliditetom.

Razina obrazovanja koju poslodavac traži je završena trogodišnja ili četverogodišnja srednja škola ugostiteljskog smjera, uz radno iskustvo od najmanje 2 godine.

Opis poslova uključuje:

 • sudjelovanje u izradi normativa za kuhana jela i pridržavanje istih
 • sudjelovanje u procesu pripreme hrane
 • planiranje pripreme jela po planu jelovnika
 • odgovornost za poštivanje normativa, izgled, kvalitetu i ispravnost gotovih proizvoda
 • podjela radnih zadataka radnicima uključenim u proces pripreme hrane, te korekciju njihovog rada
 • dodatno obučavanje radnika uključenih u proces pripreme hrane, te razvoj njihove kulinarske sposobnosti i vještine
 • kontrola jela prije podjele hrane na liniji podjele
 • sudjelovanje u podjeli hrane korisnicima pučke kuhinje ili otpremi prema školama
 • briga o čistoći radnog prostora, restorana, radne opreme i inventara
 • nadzor higijene, radne odjeće i obuće radnika uključenih u proces pripreme hrane
 • briga o provedbi i unapređenju primjene HACCP standarda, sigurnosnih, sanitarnih i drugih standarda
 • briga o pravilnom gospodarenju sitnim inventarom i ostaloj radnoj opremi
 • sudjelovanje u catering uslugama: kuhanje i serviranje jela, te posluživanje
 • obavljanje drugih poslova iz svog djelokruga rada po nalogu voditelja radne jedinice

Uz pisanu prijavu kandidati su dužni priložiti:

 • životopis
 • preslik osobne iskaznice i domovnice
 • preslik svjedodžbe o stečenoj stručnoj spremi
 • Elektronički zapis/Potvrda o  o podacima evidentiranim u matičnoj evidenciji Hrvatskog zavoda  za mirovinsko osiguranje, a koji zapis/potvrda, između ostalih podataka, mora sadržavati i podatke o poslodavcu, početku i prestanku osiguranja, stvarnoj i potrebnoj stručnoj spremi, radnom vremenu, općini rada/prebivališta i trajanju staža osiguranja – ne starija od 30 dana

Prijava na natječaj mora sadržavati: Zamolbu/prijavu s osobnim podacima podnositelja prijave (ime i prezime, datum i mjesto rođenja, adresu stanovanja, broj telefona i/ili email adresu, naziv radnog mjesta za koje se kandidat prijavljuje).

Pisane prijave s potrebnom dokumentacijom o ispunjavanju uvjeta iz natječaja podnose se na adresu: Ustanova za zapošljavanje, rad i profesionalnu rehabilitaciju osoba s invaliditetom DES, 21000 Split, 114. Brigade 14 ili na email: info@des.hr u roku od 15 dana od dana objave kod Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Na natječaj se mogu javiti osobe obaju spolova u skladu sa čl.13. Zakona o ravnopravnosti spolova.

Prijavom na natječaj kandidat daje privolu Ustanovi DES za prikupljanje i obradu podataka navedenih u prijavi na natječaj, te dokumentaciju dostavljenu s prijavom u svrhu odabira kandidata i dostave obavijesti o rezultatima natječaja. Prikupljeni podaci obrađivat će se sukladno važećim propisima.

Kandidati koji prema posebnim propisima ostvaruju pravo prednosti prilikom zapošljavanja moraju se prilikom prijave pozvati na to pravo, te uz prijavu priložiti svu propisanu dokumentaciju prema posebnom Zakonu, kako bi ostvarili prednost u odnosu na ostale kandidate samo po jednakim uvjetima.

Nastavi čitati

U trendu