Poveži se s nama

in burza

Grad Kutjevo zapošljava 25 radnika u sklopu programa ‘Zaželi’

Objavljeno

/

Slika prikazuje trenutak gdje osoba drži ruke starije osobe. Starija osoba drži malu lopticu sa žutim i plavim segmentima, možda za vježbu ili terapiju. Oboje su sjedeći, iako se u kadru vide samo njihova tijela i ruke. Nose ležernu odjeću; mlađa osoba u sivoj majici, a starija u bež džemperu i tamnim hlačama.
Foto: Matthias Zomer/Pexels

Jedinstveni upravni odjel Grada Kutjeva iz Požeško-slavonske županije objavio je Javni poziv za prijam u radni odnos 25 radnika/ca za pružanje usluge potpore i podrške u svakodnevnom životu starijim osobama i osobama s invaliditetom na području Grada Kutjeva

Zaposlenje je na određeno vrijeme, na osnovu Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte koji se financiraju iz Europskog socijalnog fonda plus u financijskom razdoblju 2021. – 2027., Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2021. – 2027., Program ‘Zaželi – prevencija institucionalizacije’ za Projekt ‘Zaželi – za bolje sutra III’, Kodni broj: SF.3.4.11.01.0187 od 15. prosinca 2023. godine.

Zaposlenje je na puno radno vrijeme, bez smještaja i naknade za prijevoz.

Ugovor o radu potpisat će se na određeno vrijeme, budući da će radni odnos biti na 34 mjeseca.

Kao razina obrazovanja posloprimca traži se osnovna škola niži razredi, završena osnovna škola, srednja škola od tri ili četiri godine, odnosno mogu se prijaviti osobe bez obrazovanja i s nezavršenom osnovnom školom, osnovnom školom i sa srednješkolskim obrazovanjem, a radno iskustvo nije važno.

Opis poslova odnosi se na: organiziranje prehrane – pomoć u pripremi obroka, pomoć u nabavi hrane i dr.; obavljanje kućanskih poslova – pranje posuđa, pospremanje stambenog prostora, donošenje vode, ogrjeva i slično, organiziranje pranja i glačanja rublja, nabava lijekova i drugih potrepština i dr.;  održavanje osobne higijene – pomoć u oblačenju i svlačenju, u kupanju i obavljanju drugih higijenskih potreba i dr.; zadovoljavanje drugih svakodnevnih potreba.

Prijava na Javni poziv treba sadržavati obrazac prijave, životopis, presliku osobne iskaznice, dokaz o završenoj školi te ispis staža iz Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje (E-knjižica).

Natječaj je objavljen na Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Područnoj službi Požega, odnosno na internetskim stranicama HZZ-a i Grada Kutjeva, a rok za prijavu je do 5. siječnja 2024. godine.

Sve informacije o Javnom pozivu mogu se dobiti na broj: 099/485-8629.

Prijava se dostavlja u zatvorenoj koverti na adresu: Grad Kutjevo, Trg graševine 1, 34340 Kutjevo, s naznakom: Prijava na javni poziv ‘Zaželi – za bolje sutra III’, putem pošte ili osobno u Jedinstveni upravni odjel Grada Kutjeva. Obrazac prijave dostupan je u Gradu Kutjevu i na internetskoj stranici Grada Kutjeva.

Prijavom na Javni poziv podnositelji prijave su izričito suglasni da Jedinstveni upravni odjel Grada Kutjeva, kao voditelj zbirke osobnih podataka, može prikupljati, koristiti i dalje obrađivati podatke u svrhu provedbe postupka oglasa za izbor službenika, sukladno propisima koji uređuju zaštitu osobnih podataka. Povlačenjem prinude za obradu podataka, smatrat će se da se povlači i prijava na oglas.

In-Portal vlasništvo je svih onih kojima je bolji život svih osoba s invaliditetom, kako u Hrvatskoj tako i u svijetu, primarna briga.

Nastavi čitati
Kliknite za komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

in burza

Udruga Maslačak Križevci traži osobnog asistenta

Objavljeno

/

Dvije osobe sjede na kauču i ugodno razgovaraju. Osoba u crvenoj majici ima blagu deformaciju lica što upućuje na to da ima neku vrstu bolesti. Osoba u sivoj majici s smeđom kosom pozorno sluša svoju sugovornicu.
Foto: Pexels

Opis poslova asistenta, između ostalog, uključuje pomoć muškoj osobi s intelektualnim teškoćama u svakodnevnom životu

Udruga osoba s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji ‘Maslačak’ Križevci traži osobnog asistenta/icu za rad na određeno vrijeme. Mjesto rada je u Križevcima, a radi se 20 sati tjedno. Smještaj nije omogućen, dok se naknada za prijevoz isplaćuje u potpunosti. Rad se odvija u domu korisnika, a po dogovoru s roditeljima korisnika i na drugim lokacijama.

Natječaj je objavljen na mrežnim stranicma Hrvatskog zavoda za zapošljavanje 7. lipnja, a rok za prijavu je do 14. lipnja 2024. godine.

Razina obrazovanja koju poslodavac traži je završena osnovna škola i tečaj za njegovatelja, završena trogodišnja ili četverogodišnja srednja škola, dok radno iskustvo nije važno, a osoba mora imati položen vozački ispit za B kategoriju.

Opis poslova asistenta između ostalog uključuje pomoć muškoj osobi s intelektualnim teškoćama u svakodnevnom životu.

Osobni asistent/ica mora biti punoljetna i zdravstveno sposobna za obavljanje posla osobnog asistenta. Zainteresirani se mogu prijaviti slanjem pisane zamolbe putem maila: udrugamaslacak@gmail.com.

Nastavi čitati

in burza

ZAGREBAČKA ŽUPANIJA Društvo multiple skleroze traži osobnog asistenta

Objavljeno

/

Na slici je osoba u bijeloj majici s natpisom “Jivita Dhamma” na leđima. Osoba stoji okrenuta leđima prema kameri, gledajući u daljinu, uz invalidska kolica koja drži pored sebe. Pozadina prikazuje prirodni pejzaž s planinama, drvećem i nebo obojeno u svijetle boje koje sugeriraju zalazak ili izlazak sunca. Slika može sugerirati teme kao što su prevladavanje izazova, nada i osobna snaga.
fotografija: pixabay

Opis poslova osobnog asistenta uključuje pomoć korisniku pri obavljanju osobne higijene i higijene stambenog prostora, te pomoć u aktivnostima svakodnevnog života

Društvo multiple skleroze zagrebačke županije traži osobnog asistenta za rad na određeno vrijeme. Mjesto rada je u Zaprešiću, a radi se 20 sati tjedno.  Smještaj nije uključen, naknada za prijevoz isplaćuje se u potpunosti.

Natječaj je objavljen na mrežnim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavnje 6. lipnja, a rok za prijavu je do 30. rujna 2024. godine.

Razina obrazovanja koju poslodavac traži je završena trogodišnja ili četverogodišnja srednja škola te završen program usavršavanja za osobnog asistenta, dok radno iskustvo nije važno.

Opis poslova osobnog asistenta uključuje pomoć korisniku pri obavljanju osobne higijene i higijene stambenog prostora, te pomoć u aktivnostima svakodnevnog života.

Zainteresirani se mogu prijaviti slanjem zamolbe na mail adresu: dmszag.zup@gmail.com ili na broj mobitela 098/325-350 uz predhodnu najavu na broj 01/653-95-29.

Nastavi čitati

in burza

SPLIT Udruga osoba s invaliditetom traži dva osobna asistenta/ice

Objavljeno

/

Na slici su prikazane dvije osobe u učionici. Jedna osoba sjedi u invalidskim kolicima i nosi prsluk, dok druga stoji i drži bocu vode. Oboje su okrenuti prema crnoj ploči na kojoj su napisani matematički tekstovi i formule. Iako je tekst na ploči nejasan, vidljivi su simboli integrala, sume i različiti algebarski izrazi.
Fotografija: Pexels

Opis poslova asistenta obuhvaća pomoć osobi s invaliditetom

Udruga osoba s invaliditetom Split traži dva osobna asistenta za rad na određeno vrijeme. Mjesto rada je u Splitu, a radi se 20 sati tjedno. Smještaj nije omogućen, dok se naknada za prijevoz isplaćuje u potpunosti.

Natječaj je objavljen na mrežnim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavnje 5. lipnja, a rok za prijavu je do 30. lipnja 2024. godine.

Razina obrazovanja koju poslodvac traži je završena trogodišnja ili četverogodišnja srednja škola, dok radno iskustvo nije važno.

Opis poslova asistenta obuhvaća pomoć osobi s invaliditetom.

Zainteresirani se mogu prijaviti slanjem zamolbe na mail: uosis@post.t-com.hr

Nastavi čitati

U trendu