Poveži se s nama

in burza

Popovača traži 30 radnika za podršku starijim osobama i osobama s invaliditetom

Objavljeno

/

Slika prikazuje trenutak gdje osoba drži ruke starije osobe. Starija osoba drži malu lopticu sa žutim i plavim segmentima, možda za vježbu ili terapiju. Oboje su sjedeći, iako se u kadru vide samo njihova tijela i ruke. Nose ležernu odjeću; mlađa osoba u sivoj majici, a starija u bež džemperu i tamnim hlačama.
Foto: Pexels/Matthias Zomer

Zaposlenje je na puno radno vrijeme, bez mogućnosti smještaja, a naknada za prijevoz isplaćuje se djelomično

Grad Popovača iz Sisačko-moslavačke županije objavio je Javni natječaj za prijam u radni odnos 30 radnika/ca za potporu i podršku starijim osobama i osobama s invaliditetom, na projektu ‘Zlatne ruke za zlatnu dob’ u okviru poziva ‘Zaželi – prevencija institucionalizacije’, na određeno vrijeme radi novootvorenih poslova, na 33 mjeseca uz probni rok od tri mjeseca.

Zaposlenje je na puno radno vrijeme, bez mogućnosti smještaja, a naknada za prijevoz isplaćuje se djelomično.

Kao razina obrazovanja posloprimca traži se osnovna škola niži razredi, završena osnovna škola, srednja škola tri godine, srednja škola četiri godine, a radno iskustvo nije važno.

Uvjeti na radnom mjestu podrazumijevaju terenski rad na području grada Popovače.

Predviđa se plaća u iznosu minimalne plaće, sukladno važećoj Uredbi Vlade Republike Hrvatske o visini minimalne plaće za tekuću godinu sa svim pravima propisanim Zakonom o radu.

Opis poslova obuhvaća: organiziranje prehrane, obavljanje kućanskih poslova, održavanje osobne higijene, zadovoljavanje drugih svakodnevnih potreba starijih i nemoćnih osoba.

Kandidati moraju ispunjavati sljedeće uvjete: hrvatsko državljanstvo, punoljetnost, najviše završeno srednjoškolsko obrazovanje.

Prednost u zapošljavanju imaju osobe koje su kao nezaposlene prijavljene u evidenciju Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Na Javni natječaj se mogu prijaviti osobe oba spola.

Prijavi na Javni natječaj kandidati su dužni priložiti: zamolbu, životopis, presliku dokaza o završenoj školi, potvrdu izdanu od HZZ-a kojom osoba dokazuje da je prijavljena u evidenciji nezaposlenih osoba (ako je primjenjivo), presliku osobne iskaznice, popunjenu i vlastoručno potpisanu Izjavu o pristanku na prikupljanje i obradu osobnih podataka u svrhu zapošljavanja i provedbe projekta te izvršavanja Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava, Kodni broj: SF.3.4.11.01.0305.

Nepravovremene i nepotpune prijave neće se razmatrati.

Grad Popovača zadržava pravo pozvati sve osobe koje ispunjavaju formalne uvjete ovoga natječaja na testiranje i/ili intervju.

Kandidat koji ostvaruje zakonom utvrđeno pravo prednosti pri zapošljavanju po posebnom zakonu, dužan je uz prijavu na natječaj pozvati se na to pravo i ima prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima propisanim zakonom. Kandidat koji ima pravo prednosti kod prijema u službu dužan je uz prijavu na natječaj priložiti sve dokaze o ostvarivanju traženih uvjeta iz natječaja, kao i sve dokaze predviđene posebnim zakonom na osnovi kojeg ostvaruje pravo prednosti na koje se poziva.

Kandidati će o rezultatima natječaja biti obaviješteni u zakonskom roku.

Projektom će se usluga pružati kroz 33 mjeseca za najmanje 180 osoba pripadnika ciljane skupine kojima će se kroz projektne aktivnosti omogućiti unaprjeđenje kvalitete života.  Svaki zaposleni radnik/ca pružat će potporu i podršku za najmanje šest krajnjih korisnika.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.485.000,00 eura, bespovratna sredstva osigurana su iz Europskog socijalnog fonda plus (85 posto) i iz Državnog proračuna Republike Hrvatske (15 posto).

Osobe koje se prijavljuju na Javni natječaj dužne su dostaviti svoju prijavu na adresu poslodavca: Grad Popovača, Trg grofova Erdödyja 5, 44317 Popovača, putem pošte ili osobno u prostorijama gradske uprave, u zatvorenoj kuverti, s naznakom: Za natječaj – Projekt ‘ZAŽELI – Zlatne ruke za zlatnu dob’.

Obrasci Prijave na natječaj te Izjave o pristanku na prikupljanje i obradu osobnih podataka mogu se preuzeti na internetskim stranicama Grada ili osobno u gradskoj upravi (Trg grofova Erdodyja 5, Popovača).

Sve informacije o natječaju mogu se dobiti putem e-maila: grad@popovaca.hr ili na broj telefona 044/679-750.

Natječaj je objavljen na internetskim službenim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje te na internetskoj stranici Grada Popovače, a rok za prijavu je do 15. siječnja 2024. godine.

In-Portal vlasništvo je svih onih kojima je bolji život svih osoba s invaliditetom, kako u Hrvatskoj tako i u svijetu, primarna briga.

Nastavi čitati
Kliknite za komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

in burza

Udruga tjelesnih invalida Kaštela traži dva osobna asistenta

Objavljeno

/

Na fotografiji je osoba u invalidskim kolicima koja koristi laptop. Na drvenom stolu za kojim sjedi je i bijela vaza sa bijelim cvijećem.
Foto: Pexels

Opis poslova osobnog asistenta uključuje pomoć osobi s invaliditetom u socijalnim aktivnostima

Udruga tjelesnih invalida Kaštela traži dva osobna asistenta/ice za rad na određeno vrijeme. Mjesto rada je u Kaštelima, a zaposlenje je na 20 sati tjedno. Smještaj nije omogućen, dok se naknada za prijevoz isplaćuje u potpunosti.

Natječaj je objavljen na mrežnim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje 18. rujna, a rok za prijavu je do 30. rujna 2024. godine.

Razina obrazovanja koju poslodavac traži je završena četverogodišnja srednja škola, dok radno iskustvo nije važno.

Opis poslova osobnog asistenta uključuje pomoć osobi s invaliditetom u socijalnim aktivnostima.

Zainteresirani se mogu prijaviti slanjem pisane zamolbe na mail: info@uti-kastela.hr uz prethodnu najavu na broj telefona 021/784-6910.

Nastavi čitati

in burza

ZAGREB Zajednica spinalno ozlijeđenih traži osobnog asistenta

Objavljeno

/

Na fotografiji je osoba u invalidskim kolicima u ugodnom prostoru. Na slici se vide cigleni zidovi i dva cvijeta. Žena ima tamno smeđu boju kose, a obučena je u krem majicu, a preko nje ima gornji dio trenirke zelene boje, dok su joj hlače također krem boje.
Fotografija: Pexels

Opis poslova osobnog asistenta između ostalog uključuje pružanje usluga osobne asistencije osobi s invaliditetom u vidu čišćenja sobe, masaže, transfera s kreveta na kolica i obrnuto

Zajednica spinalno ozlijeđenih traži osobnog asistenta/icu za rad na određeno vrijeme. Mjesto rada je na zagrebačkoj Peščenici, a zaposlenje je na puno radno vrijeme, dok se radi u dogovoru s korisnikom. Smještaj nije omogućen, dok se naknada za prijevoz isplaćuje u potpunosti.

Natječaj je objavljen na mrežnim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje 16. rujna, a rok za prijavu je do 30. rujna 2024. godine.

Razina obrazovanja koju poslodavac traži je završena trogodišnja ili četverogodišnja srednja škola, viši ili prvostupanjski sveučilišni studij, fakultet, akademija, magisterij ili doktorat, dok radno iskustvo nije važno.

Opis poslova osobnog asistenta između ostalog uključuje pružanje usluga osobne asistencije osobi s invaliditetom u vidu čišćenja sobe, masaže, transfera s kreveta na kolica i obrnuto.

Zainteresirani se za posao mogu prijaviti slanjem otvorene zamolbe putem email adrese: info@soz.hr.

Nastavi čitati

in burza

METKOVIĆ Udruga osoba s invaliditetom traži osobnog asistenta

Objavljeno

/

Fotografija prikazuje ženu u invalidskim kolicima koja gleda prema vani i rozim češljem češlja kosu. Pokraj nje se nalazi visoka biljka s velikim zelenim listovima u crnoj vazi. Žena je obučena u zlatne hlače i sivu majicu, Na obje ruke ima po jedan prsten, a oko vrata nosi lančić.
Foto: Pexels

Opis poslova osobnog asistenta uključuje pomoć osobi s invaliditetom pri svakodnevnim aktivnostima koje sama ne može obaviti

Udruga osoba s invaliditetom ‘Prijatelj’ traži osobnog asistenta/icu za rad na neodređeno vrijeme. Mjesto rada je u Metkoviću, a zaposlenje je na 20 sati tjedno, odnosno 88 sati mjesečno. Radno vrijeme je fleksibilno u dogovoru s korisnicom. Smještaj nije omogućen, a naknada za prijevoz isplaćuje se u potpunosti.

Natječaj je objavljen na mrežnim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje 16. rujna, a rok za prijavu je do 31. listopada 2024. godine. 

Razina obrazovanja koju poslodavac traži je završena osonovna škola uz položen tečaj za njegovatelja, trogodišnja ili četverogodišnja srednja škola, viša ili visika stručna sprema. Postoji mogućnost zapošljavanja umirovljenika, dok radno iskustvo nije važno.

Opis poslova osobnog asistenta uključuje pomoć osobi s invaliditetom pri svakodnevnim aktivnostima koje sama ne može obaviti.

Zainteresirani se za prijavu i informacije oko dostavljanja dokumentacije mogu javiti na broj telefona udruge 020/680-090, a kontakt broj korisnika usluge je 098/475-520 (Nada).

Nastavi čitati

U trendu