Poveži se s nama

in burza

POŽEGA Udruga osoba s invaliditetom traži osobnog asistenta

Objavljeno

/

Žena u smeđoj jakni i crnoj kapi vozi čovjeka u kolicima. Čovjek je obučen u crne tenisice, crne hlače i plavu majicu. Prolaze pokraj zgrade s bijelim stupovima i stepenicama.
Foto: Pexels

Udruga osoba s invaliditetom Grada Požege i županije Požeško-slavonske traži osobnog asistenta/icu. Opis poslova obuhvaća pružanje pomoći korisniku pri obavljanju osobne higijene, pružanje pomoći pri održavanju stambenog prostora te pri aktivnostima u svakodnevnom životu i socijalnim aktivnostima

Udruga osoba s invaliditetom Grada Požege i županije Požeško-slavonske traži osobnog asistenta/icu na neodređeno radno vrijeme. Mjesto rada je Bučje. Zaposlenje uključuje rad na puno radno vrijeme, bez mogućnosti smještaja. Radi se samo prijepodnevna smjena, a naknada za prijevoz isplaćuje se u potpunosti.

Natječaj je objavljen na mrežnim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje 20. ožujka, a rok za prijavu je do 27. ožujka 2024. godine.

Razina obrazovanja koju poslodavac traži je završena srednja četverogodišnja škola, a radno iskustvo nije važno.

Ostali uvjeti uključuju da kandidat mora imati položenu B kategoriju.

Opis poslova obuhvaća pružanje pomoći korisniku pri obavljanju osobne higijene, pružanje pomoći pri održavanju stambenog prostora te pri aktivnostima u svakodnevnom životu i socijalnim aktivnostima.

Prijava mora sadržavati životopis, presliku osobne iskaznice, dokaz o stručnoj spremi, ispis staža iz HZMO-a, te potvrdu obiteljskog liječnika o sposobnosti za obavljanje posla osobnog asistenta/ice.

Zainteresirani se mogu prijaviti slanjem pisane zamolbe poštom na adresu: Antuna Kanižića 3, 34000 Požega ili na email: udrugaosipozega@gmail.com.

Oni koji se žele informirati, a to iz nekog razloga ne mogu učiniti mailom, mogu osobno doći na adresu: Antuna Kanižića 3, Požega.

Prijave koje ne pristignu na vrijeme kao i nepotpune prijave neće se razmatrati.

In-Portal vlasništvo je svih onih kojima je bolji život svih osoba s invaliditetom, kako u Hrvatskoj tako i u svijetu, primarna briga.

in burza

VALPOVO Inkluzivna kuća Zvono traži osobnog asistenta

Objavljeno

/

Na slici su dvije osobe koje sjede unutar prostorije s velikim prozorom. Jedna osoba je u invalidskim kolicima, a druga osoba drži laptop. Osoba u invalidskim kolicima nosi ružičasti džemper, dok druga osoba ima svijetlosmeđu kosu i nosi svijetlu odjeću.
Foto: Pexels

Opis poslova koje će asistent raditi između ostalog uključuje pomoć korisniku oko obavljanja osobne higijene, pomoć pri kretanju kao i pomoć pri odlasku kod doktora i aktivnostima svakodnevnog života

Inkluzivna kuća ‘Zvono’ traži osobnog asistenta/icu za rad na određeno vrijeme. Mjesto rada je u Valpovu. Radno vrijeme je 20 sati tjedno, a uključuje rad u kući korisnika, bez mogućnosti smještaja. Naknada za prijevoz djelomično se isplaćuje.

Natječaj je objavljen na mrežnim stanicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje 15. travnja, a rok za prijavu je do 22. travnja 2024. godine.

Razina obrazovanja koju poslodavac traži je završena osnovna i trogodišnja ili četverogodišnja srednja škola.

Radno iskustvo nije važno, a kandidat mora imati položen vozački ispit B kategorije.

Opis poslova koje će asistent raditi između ostalog uključuje pomoć korisniku oko obavljanja osobne higijene, pomoć pri kretanju kao i pomoć pri odlasku kod doktora i aktivnostima svakodnevnog života.

Uvjet za zapošljavanje je da kandidati moraju biti prijavljeni u evidenciju nezaposlenih osoba HZZ-a, kandidat mora imati i završen tečaj za njegovatelja/icu te završenu edukaciju za osobne asistente.

Za prijavu kandidat mora priložiti dokumentaciju koja uključuje zamolbu, životopis, uvjerenje o nekažnjavanju i dokaz o obrazovanju. Zainteresirani se mogu prijaviti na email: zvono@udrugazvono.hr.

Nastavi čitati

in burza

KOPRIVNICA Udruga za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama ‘Latice’ traži osobnog asistenta

Objavljeno

/

Na slici su dvije osobe koje sjede na klupi pored jezera. Jedna osoba je u invalidskim kolicima i nosi ružičastu majicu s kapuljačom, dok druga osoba nosi žutu jaknu i plave traperice. Oboje gledaju u mobilni telefon koji drži osoba u invalidskim kolicima. Pozadina prikazuje mirno jezero okruženo zelenim drvećem i nekim zgradama u daljini, što sugerira da bi mogli biti u parku unutar ili u blizini urbanog područja.
Foto: Pexels

Opis poslova koje će asistent obavljati između ostalog uključuje pružanje pomoći pri hranjenju korisnika, pri oblačenju i presvlačenju korisnika kao i pri obavljanju oralne higijene korisnika te pomoć pri njegovim svakodnevnim aktivnostima

Udruga za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama ‘Latice’ iz Koprivnice traži osobnog asistenta/icu za rad na određeno vrijeme. Radnik bi bio zaposlen na određeno vrijeme kao zamjena. Radno vrijeme je 20 sati tjedno, a radi se samo prijepodnevna smjena i to bez mogućnosti smještaja dok se naknada za prijevoz isplaćuje djelomično.

Natječaj je objavljen na mrežnim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje 15. travnja, a rok za prijavu je do 30. travnja 2024. godine.

Razina obrazovanja kojeg poslodavac traži je završena četverogodišnja srednja škola.

Opis poslova koje će asistent obavljati između ostalog uključuje pružanje pomoći pri hranjenju korisnika, pri oblačenju i presvlačenju korisnika kao i pri obavljanju oralne higijene korisnika te pomoć pri njegovim svakodnevnim aktivnostima.

Zainteresirani se mogu prijaviti slanjem pisane zamolbe na email: info@latice.hr.

Nastavi čitati

in burza

Društvo oboljelih od multiple skleroze Zadarske županije traži četiri osobna asistenta

Objavljeno

/

Na slici su dvije osobe koje sjede i razgovaraju. Jedna osoba je u invalidskim kolicima, odjevena u rozu vestu i svijetle hlače. Druga osoba sjedi na stolici, nosi bež jaknu i tamne hlače te drži šalicu.
Foto: Pexels

Opis poslova asistenta uključuje pomoć u poslovima koje korisnik ne može obavljati samostalno kao što su odlazak u trgovinu, ljekarnu te obavljanje administrativnih poslova, kao i pomoć pri transferu korisnika

Društvo oboljelih od multiple skleroze Zadarske županije traži četri osobna asistenta/ice na rad na određeno vrijeme. Mjesto rada je u Zadru, a radi se samo prijepodnevna smjena. Radno vrijeme je 20 sati tjedno, bez mogućnosti smještaja. Naknada za prijevoz isplaćuje se u potpunosti.

Natječaj je objavljen na mrrežnim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje 5. travnja, a rok za prijavu je 30. travnja 2024. godine.  

Razina obrazovanja koju poslodavac traži je završena četverogodišnja srednja škola. Postoji mogućnost zapošljavanja umirovljenika.

Opis poslova asistenta uključuje pomoć u poslovima koje korisnik ne može obavljati samostalno kao što su odlazak u trgovinu, ljekarnu te obavljanje administrativnih poslova, kao i pomoć pri transferu korisnika.

Zainteresirani se mogu prijaviti slanjem zamolbe na email: doomszz@zd.t-com.hr, a za najavu ili više informacija mogu nazvati na broj telefona: 023/325-260 ili na mobitel: 091/735-8769.

Nastavi čitati

U trendu