Poveži se s nama

in burza

Udruga Maslačak Križevci traži osobnog asistenta

Objavljeno

/

Dvije osobe sjede na kauču i ugodno razgovaraju. Osoba u crvenoj majici ima blagu deformaciju lica što upućuje na to da ima neku vrstu bolesti. Osoba u sivoj majici s smeđom kosom pozorno sluša svoju sugovornicu.
Foto: Pexels

Opis poslova asistenta, između ostalog, uključuje pomoć muškoj osobi s intelektualnim teškoćama u svakodnevnom životu

Udruga osoba s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji ‘Maslačak’ Križevci traži osobnog asistenta/icu za rad na određeno vrijeme. Mjesto rada je u Križevcima, a radi se 20 sati tjedno. Smještaj nije omogućen, dok se naknada za prijevoz isplaćuje u potpunosti. Rad se odvija u domu korisnika, a po dogovoru s roditeljima korisnika i na drugim lokacijama.

Natječaj je objavljen na mrežnim stranicma Hrvatskog zavoda za zapošljavanje 7. lipnja, a rok za prijavu je do 14. lipnja 2024. godine.

Razina obrazovanja koju poslodavac traži je završena osnovna škola i tečaj za njegovatelja, završena trogodišnja ili četverogodišnja srednja škola, dok radno iskustvo nije važno, a osoba mora imati položen vozački ispit za B kategoriju.

Opis poslova asistenta između ostalog uključuje pomoć muškoj osobi s intelektualnim teškoćama u svakodnevnom životu.

Osobni asistent/ica mora biti punoljetna i zdravstveno sposobna za obavljanje posla osobnog asistenta. Zainteresirani se mogu prijaviti slanjem pisane zamolbe putem maila: udrugamaslacak@gmail.com.

In-Portal vlasništvo je svih onih kojima je bolji život svih osoba s invaliditetom, kako u Hrvatskoj tako i u svijetu, primarna briga.

in burza

ZAGREBAČKA ŽUPANIJA Društvo multiple skleroze traži osobnog asistenta

Objavljeno

/

Na slici je osoba u bijeloj majici s natpisom “Jivita Dhamma” na leđima. Osoba stoji okrenuta leđima prema kameri, gledajući u daljinu, uz invalidska kolica koja drži pored sebe. Pozadina prikazuje prirodni pejzaž s planinama, drvećem i nebo obojeno u svijetle boje koje sugeriraju zalazak ili izlazak sunca. Slika može sugerirati teme kao što su prevladavanje izazova, nada i osobna snaga.
fotografija: pixabay

Opis poslova osobnog asistenta uključuje pomoć korisniku pri obavljanju osobne higijene i higijene stambenog prostora, te pomoć u aktivnostima svakodnevnog života

Društvo multiple skleroze zagrebačke županije traži osobnog asistenta za rad na određeno vrijeme. Mjesto rada je u Zaprešiću, a radi se 20 sati tjedno.  Smještaj nije uključen, naknada za prijevoz isplaćuje se u potpunosti.

Natječaj je objavljen na mrežnim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavnje 6. lipnja, a rok za prijavu je do 30. rujna 2024. godine.

Razina obrazovanja koju poslodavac traži je završena trogodišnja ili četverogodišnja srednja škola te završen program usavršavanja za osobnog asistenta, dok radno iskustvo nije važno.

Opis poslova osobnog asistenta uključuje pomoć korisniku pri obavljanju osobne higijene i higijene stambenog prostora, te pomoć u aktivnostima svakodnevnog života.

Zainteresirani se mogu prijaviti slanjem zamolbe na mail adresu: dmszag.zup@gmail.com ili na broj mobitela 098/325-350 uz predhodnu najavu na broj 01/653-95-29.

Nastavi čitati

in burza

SPLIT Udruga osoba s invaliditetom traži dva osobna asistenta/ice

Objavljeno

/

Na slici su prikazane dvije osobe u učionici. Jedna osoba sjedi u invalidskim kolicima i nosi prsluk, dok druga stoji i drži bocu vode. Oboje su okrenuti prema crnoj ploči na kojoj su napisani matematički tekstovi i formule. Iako je tekst na ploči nejasan, vidljivi su simboli integrala, sume i različiti algebarski izrazi.
Fotografija: Pexels

Opis poslova asistenta obuhvaća pomoć osobi s invaliditetom

Udruga osoba s invaliditetom Split traži dva osobna asistenta za rad na određeno vrijeme. Mjesto rada je u Splitu, a radi se 20 sati tjedno. Smještaj nije omogućen, dok se naknada za prijevoz isplaćuje u potpunosti.

Natječaj je objavljen na mrežnim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavnje 5. lipnja, a rok za prijavu je do 30. lipnja 2024. godine.

Razina obrazovanja koju poslodvac traži je završena trogodišnja ili četverogodišnja srednja škola, dok radno iskustvo nije važno.

Opis poslova asistenta obuhvaća pomoć osobi s invaliditetom.

Zainteresirani se mogu prijaviti slanjem zamolbe na mail: uosis@post.t-com.hr

Nastavi čitati

in burza

OPATIJA Udruga osoba s invaliditetom traži osobnog asistenta/icu

Objavljeno

/

Na slici su dvije osobe koje pripremaju hranu u kuhinji. Osoba u invalidskim kolicima reže povrće na drvenoj dasci, dok je druga promatra. Na stolu se nalazi različito povrće i posude, što ukazuje na to da se priprema obrok.
Fotografija: Pexels

Opis poslova osobnog asistenta uključuje pružanje osobne asistencije osobi s invaliditetom

Udruga osoba s invaliditetom Grada Opatije traži osobnog asistenta/icu za rad na određeno vrijeme. Mjesto rada je u Rukavcu, a radi se u poslijepodnevnoj smjeni na pola radnog vremena. Radno vrijeme je od ponedjeljka do petka od 14 sati. Smještaj nije omogućen, dok se naknada za prijevoz isplaćuje u potpunosti.

Natječaj je objavljen na mrežnim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje 4. lipnja, a rok za prijavu je do 25. lipnja 2024. godine.

Postoji mogućnost zaposlenja umirovljenika, dok radno iskustvo nije važno, a kandidat mora imati položen vozački ispit B kategorije. Postoji mogućnost korištenja vlastitog vozila.

Razina obrazovanja koju poslodavac traži je završena trogodišnja ili četverogodišnja srednja škola.

Opis poslova osobnog asistenta uključuje pružanje osobne asistencije osobi s invaliditetom.

Plaća koju bi kandidat dobio za obavljanje posla osobnog asistenta iznosi 450 eura neto.

Zainteresirani se mogu prijaviti na mail adrese: udrugaosiopatija@gmail.com i vandaosiopatija@gmail.com ili na broj mobitela 099/234-53-12, kao i poštom na adresu Ulica 9. rujna 4, 51410 Opatija.

Nastavi čitati

U trendu