Poveži se s nama

in burza

POSAO U KARLOVCU Udruga osoba s invaliditetom traži dvadeset asistenata

Objavljeno

/

Foto: Incharge.org

Opis poslova odnosi se na pružanje podrške osobama s invaliditetom u aktivnostima svakodnevnog življenja

Udruga osoba s invaliditetom Karlovačke županije objavila je natječaj za dvadeset osobnih asistenata/tica osobama s invaliditetom na području Karlovca, na neodređeno vrijeme, radi novootvorenih poslova, uz mogućnost zapošljavanja umirovljenika.

Zaposlenje je na 20 sati tjedno, u prijepodnevnoj smjeni, nema smještaja, a naknada za prijevoz je u cijelosti.

Kao razina obrazovanja posloprimca traži se srednja škola od tri ili četiri godine, uz radno iskustvo od godinu dana.

Opis poslova odnosi se na pružanje podrške osobama s invaliditetom u aktivnostima svakodnevnog življenja.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 29. prosinca 2023. godine.

Zainteresirani se mogu prijaviti na adresu poslodavca: Udruga osoba s invaliditetom Karlovačke županije, Banjavčićeva 20, 47 000 Karlovac, gdje se može i osobno doći, ili na email adresu: udruga@uosikazu.hr. Uz prijavu na natječaj potrebno je priložiti životopis i zamolbu.

Udruga osoba s invaliditetom Karlovačke županije sa sjedištem u Karlovcu, Banjavčićeva 20, okuplja osobe s različitim dijagnozama, kao što su dječja i cerebralna paraliza, mišićna distrofija i srodna neuro-mišićna oboljenja te tjelesnim invaliditetom poput tetraplegije i paraplegije, amputacije i slično, svih starosnih dobi. Nevladina je humanitarna, neprofitna organizacija koja djeluje na osnovi socijalnog i humanitarnog djelovanja grada Karlovca i Karlovačke županije. Vizija Udruge je sustav izjednačenih mogućnosti osoba s invaliditetom, prihvaćena njihova različitost i ispoštovana njihova ljudska prava, dok je misija iste zagovaranje modela za ravnopravno i aktivno sudjelovanje osoba s invaliditetom u sveukupnom razvoju zajednice te razvijanje društvene svijesti o pravima, potrebama i potencijalima osoba s invaliditetom.

Nastavi čitati
Kliknite za komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

in burza

ZAGREB Muškarac s mišićnom distrofijom traži osobnog asistenta

Objavljeno

/

Ova slika prikazuje dijelove invalidskih kolica. Vidljivi su kotači, pedale i drugi dijelovi.
Foto: Pixabay

Muškarac s invaliditetom traži nezaposlenu osobu za posao osobnog asistenta. Prednost imaju posloprimci sa prijašnjim iskustvom u radu s osobama s invaliditetom

U opis poslova spada pomoć u svakodnevnim aktivnostima, poput pomoći pri obavljanju fizioloških potreba i osobne higijene, pomoć u obavljanju kućanskih poslova, pomoć i pratnja u raznim sportskim i društvenim aktivnostima, ali i općenito u svim aktivnostima koje osoba u invalidskim kolicima ne može samostalno obavljati.

Radno vrijeme je fleksibilno, prema dogovoru. Za prvi mjesec prijava je na pola radnog vremena, a nakon toga na puno radno vrijeme (Ugovor o radu). Troškovi prijevoza, kao i doprinosi, plaćeni su u potpunosti.

Za sve dodatne informacije, ali i prijave, javiti se e-mailom na krsto.kovacevic@gmail.com ili na mobitel 098/474-887.

Nastavi čitati

in burza

Hrvatski savez ‘SUMSI’ zapošljava 19 gerontodomaćica

Objavljeno

/

Hrvatski savez udruga za mlade i studente s invaliditetom – SUMSI objavio je natječaj za prijam u radni odnos 19 gerontodomaćina/ca na području Zagreba.

Radnice se traže u sklopu projekta Uvijek pri ruci – Zaželi SF.3.4.11.01.0489 na određeno, radi novootvorenih poslova, uz mogućnost zaposlenja osobe s invaliditetom.

Zaposlenje je na puno radno vrijeme, nema smještaja, a naknada za prijevoz isplaćuje se u cijelosti.

Kao razina obrazovanja posloprimca traži se osnovna škola niži razredi, završena osnovna škola,  srednja škola od tri ili četiri godine, viša ili prvostupanjska, fakultet, akademija, magisterij, doktorat, a radno iskustvo nije važno.

Obveznu dokumentaciju za prijavu čine životopis, uvjerenje o najvišem završenom formalnom obrazovanju (srednja ili osnovna škola), preslika osobne iskaznice, uvjerenje o nevođenju kaznenog postupka i o podacima evidentiranim u matičnoj evidenciji Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje. Kandidati, koji ne dostave cjelokupnu obveznu dokumentaciju do kraja roka za prijavu, neće biti uzeti u obzir.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 20. veljače 2024. godine.

Zainteresirani se mogu prijaviti pisanom zamolbom na e-mail adresu poslodavca: zazeli@savezsumsi.hr.

Nastavi čitati

in burza

Udruga ‘Videatur’ zapošljava troje pružatelja usluge potpore

Objavljeno

/

Udruga (na)gluhih osoba ‘Videatur’ objavila je natječaj za prijam u radni odnos troje pružatelja/ica usluge potpore i podrške starijim osobama i osobama s invaliditetom na području Siska, Petrinje i Gline

Radni odnos se zasniva na određeno vrijeme, radi novootvorenih poslova, uz mogućnost zaposlenja osobe s invaliditetom.

Zaposlenje je na puno radno vrijeme, u prijepodnevnoj smjeni, nema smještaja, a naknada za prijevoz isplaćuje se djelomično.

Uvjeti na radnom mjestu pretpostavljaju terenski rad.

Kao razina obrazovanja posloprimca traži se osnovna škola niži razredi, završena osnovna škola,  srednja škola od tri ili četiri godine, viša ili prvostupanjska, a radno iskustvo nije važno.

Opis poslova pružatelja usluge potpore i podrške obuhvaća:

– obavljanje kućanskih poslova: pranje posuđa, pospremanje stambenog prostora, donošenje vode, ogrjeva i sl., organiziranje pranja i glačanja rublja, nabava lijekova i drugih potrepština i dr.

– održavanje osobne higijene korisnika: pomoć u oblačenju i svlačenju, u kupanju i obavljanju drugih higijenskih potreba i dr.

– zadovoljavanje drugih svakodnevnih potreba.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 18. veljače 2024. godine.

Zainteresirani se mogu prijaviti pisanom zamolbom na email adresu poslodavca: videatur.esf@gmail.com, a mogu i osobno doći na adresu u Zagrebu, Martićeva ulica 67.

Nastavi čitati

U trendu