Poveži se s nama

in burza

OPĆINA IVANKOVO Zapošljava se 22 radnika za podršku starijim osobama

Objavljeno

/

Fotografija: Pexels

Zaposlenje je na puno radno vrijeme, u prijepodnevnoj smjeni, bez mogućnosti smještaja i naknade za prijevoz.

Na temelju Odluke o financiranju Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava – kodni broj: SF.3.4.11.01.0140 i Statuta Općine Ivankovo, općinski načelnik Marko Miličević raspisao je Javni poziv za prijem u radni odnos 22 radnika/ca za pružanje usluge potpore i podrške starijim osobama i osobama s invaliditetom na području Općine Ivankovo u Vukovarsko-srijemskoj županiji, na projektu “Zaželi IV – Prevencija institucionalizacije”- SF.3.4.11.01.0140, na određeno vrijeme – 32 mjeseca, radi novootvorenih poslova.

Uvjeti na radnom mjestu podrazumijevaju terenski rad.

Kao razina obrazovanja posloprimca traži se osnovna škola niži razredi, završena osnovna škola, srednja škola od tri ili četiri godine, a radno iskustvo nije važno. Prijaviti se mogu osobe s najviše završenim srednjoškolskim obrazovanjem, što podrazumijeva osobe bez završene osnovne škole, završenom osnovnom školom, odnosno, najviše završenom srednjom školom.

Opis poslova obuhvaća:

– organiziranje prehrane (pomoć u pripremi obroka, pomoć u nabavi hrane i dr.)

– obavljanje kućanskih poslova (pranje posuđa, pospremanje stambenog prostora, donošenje vode, ogrjeva i slično, organiziranje pranja i glačanja rublja, nabava lijekova i drugih potrepština i dr.)

– održavanje osobne higijene (pomoć u oblačenju i svlačenju, u kupanju i obavljanju drugih higijenskih potreba i dr.)

– zadovoljavanje drugih svakodnevnih potreba.

Na radno mjesto mogu se prijaviti osobe oba spola.

Uz prijavu na Javni poziv kandidati trebaju priložiti:

– prijavu za posao, može se preuzeti na stranicama Općine Ivankovo, https://opcina-ivankovo.hr/

– životopis

– presliku osobne iskaznice

– ispis staža, elektronički zapis ili potvrda izdana od Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje

– dokaz o završenoj školi, preslika svjedodžbe

– vlastoručno potpisanu privolu o obradi osobnih podataka, može se preuzeti na stranicama Općine Ivankovo, https://opcina-ivankovo.hr/

– drugi odgovarajući dokaz o zadovoljavanju uvjeta.

Javni poziv je objavljen na mrežnim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i Općine Ivankovo te oglasnoj ploči Općine Ivankovo.

Osobe koje se prijavljuju na Javni poziv dužne su dostaviti svoju prijavu na adresu: Općina Ivankovo, Bošnjaci 6, 32281 Ivankovo, putem pošte ili osobno, u roku od osam dana od dana objave Javnog poziva na oglasnim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, u zatvorenoj koverti, s naznakom: „Prijava na Javni poziv – Zaželi IV“, a rok za prijavu je 30. siječnja 2024. godine.

Nepravovremene i nepotpune prijave neće se razmatrati.

Kandidati koji ispunjavaju uvjete Javnog poziva bit će pozvani na intervju.

O rezultatima Javnog poziva kandidati će biti obaviješteni u zakonskom roku.

in burza

Udruga Maslačak Križevci traži osobnog asistenta

Objavljeno

/

Dvije osobe sjede na kauču i ugodno razgovaraju. Osoba u crvenoj majici ima blagu deformaciju lica što upućuje na to da ima neku vrstu bolesti. Osoba u sivoj majici s smeđom kosom pozorno sluša svoju sugovornicu.
Foto: Pexels

Opis poslova asistenta, između ostalog, uključuje pomoć muškoj osobi s intelektualnim teškoćama u svakodnevnom životu

Udruga osoba s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji ‘Maslačak’ Križevci traži osobnog asistenta/icu za rad na određeno vrijeme. Mjesto rada je u Križevcima, a radi se 20 sati tjedno. Smještaj nije omogućen, dok se naknada za prijevoz isplaćuje u potpunosti. Rad se odvija u domu korisnika, a po dogovoru s roditeljima korisnika i na drugim lokacijama.

Natječaj je objavljen na mrežnim stranicma Hrvatskog zavoda za zapošljavanje 7. lipnja, a rok za prijavu je do 14. lipnja 2024. godine.

Razina obrazovanja koju poslodavac traži je završena osnovna škola i tečaj za njegovatelja, završena trogodišnja ili četverogodišnja srednja škola, dok radno iskustvo nije važno, a osoba mora imati položen vozački ispit za B kategoriju.

Opis poslova asistenta između ostalog uključuje pomoć muškoj osobi s intelektualnim teškoćama u svakodnevnom životu.

Osobni asistent/ica mora biti punoljetna i zdravstveno sposobna za obavljanje posla osobnog asistenta. Zainteresirani se mogu prijaviti slanjem pisane zamolbe putem maila: udrugamaslacak@gmail.com.

Nastavi čitati

in burza

ZAGREBAČKA ŽUPANIJA Društvo multiple skleroze traži osobnog asistenta

Objavljeno

/

Na slici je osoba u bijeloj majici s natpisom “Jivita Dhamma” na leđima. Osoba stoji okrenuta leđima prema kameri, gledajući u daljinu, uz invalidska kolica koja drži pored sebe. Pozadina prikazuje prirodni pejzaž s planinama, drvećem i nebo obojeno u svijetle boje koje sugeriraju zalazak ili izlazak sunca. Slika može sugerirati teme kao što su prevladavanje izazova, nada i osobna snaga.
fotografija: pixabay

Opis poslova osobnog asistenta uključuje pomoć korisniku pri obavljanju osobne higijene i higijene stambenog prostora, te pomoć u aktivnostima svakodnevnog života

Društvo multiple skleroze zagrebačke županije traži osobnog asistenta za rad na određeno vrijeme. Mjesto rada je u Zaprešiću, a radi se 20 sati tjedno.  Smještaj nije uključen, naknada za prijevoz isplaćuje se u potpunosti.

Natječaj je objavljen na mrežnim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavnje 6. lipnja, a rok za prijavu je do 30. rujna 2024. godine.

Razina obrazovanja koju poslodavac traži je završena trogodišnja ili četverogodišnja srednja škola te završen program usavršavanja za osobnog asistenta, dok radno iskustvo nije važno.

Opis poslova osobnog asistenta uključuje pomoć korisniku pri obavljanju osobne higijene i higijene stambenog prostora, te pomoć u aktivnostima svakodnevnog života.

Zainteresirani se mogu prijaviti slanjem zamolbe na mail adresu: dmszag.zup@gmail.com ili na broj mobitela 098/325-350 uz predhodnu najavu na broj 01/653-95-29.

Nastavi čitati

in burza

SPLIT Udruga osoba s invaliditetom traži dva osobna asistenta/ice

Objavljeno

/

Na slici su prikazane dvije osobe u učionici. Jedna osoba sjedi u invalidskim kolicima i nosi prsluk, dok druga stoji i drži bocu vode. Oboje su okrenuti prema crnoj ploči na kojoj su napisani matematički tekstovi i formule. Iako je tekst na ploči nejasan, vidljivi su simboli integrala, sume i različiti algebarski izrazi.
Fotografija: Pexels

Opis poslova asistenta obuhvaća pomoć osobi s invaliditetom

Udruga osoba s invaliditetom Split traži dva osobna asistenta za rad na određeno vrijeme. Mjesto rada je u Splitu, a radi se 20 sati tjedno. Smještaj nije omogućen, dok se naknada za prijevoz isplaćuje u potpunosti.

Natječaj je objavljen na mrežnim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavnje 5. lipnja, a rok za prijavu je do 30. lipnja 2024. godine.

Razina obrazovanja koju poslodvac traži je završena trogodišnja ili četverogodišnja srednja škola, dok radno iskustvo nije važno.

Opis poslova asistenta obuhvaća pomoć osobi s invaliditetom.

Zainteresirani se mogu prijaviti slanjem zamolbe na mail: uosis@post.t-com.hr

Nastavi čitati

U trendu