Poveži se s nama

in burza

Udruga osoba s invaliditetom Daruvar traži osobnog asistenta

Objavljeno

/

Na slici su dvije osobe, jedna osoba stoji iza druge u kolicima i drži se za ručke od kolica. Osoba u kolicima ima kratku kosu i obučena je u bijelo. Osobe prolaze pokraj crvenog zida.
Foto: Pexels

Opis poslova asistenta uključuje brigu oko osobne higijene i hranjenja korisnice te druženja s njom

Udruga osoba s invaliditetom Daruvar traži osobnog asistenta/icu za rad na neodređeno vrijeme. Mjesto rada je Grubišno polje. Zaposlenje je na 20 sati tjedno, a radi se u dvije smjene. Posao uključuje rad u domu korisnice. Smještaj nije uključen, dok se naknada za prijevoz isplaćuje u potpunosti.  

Natječaj je objavljen na mrežnim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje 26. travnja, a rok za prijavu je do 3. svibnja 2024. godine

Postoji mogućnost zapošljavanja umirovljenika, dok radno iskustvo nije važno.

Razina obrazovanja koju poslodavac traži je završena osnovna i trogodišnja srednja škola, te završen tečaj za njegovatelja.

Opis poslova asistenta uključuje brigu oko osobne higijene i hranjenja korisnice  te druženja s njom.

Kako bi se prijavili, zainteresirani uz zamolbu također moraju priložiti životopis, potvrdu o nekažnjavanju, potvrdu iz HZMO-a (iz sustava e-građana), dokaz o završenoj stručnoj spremi, kao i dokaz o osposobljavanju za njegovatelja. 

Ukoliko kandidat ne priloži potvrdu o završenom osposobljavanju za njegovatelja, njegova se prijava neće uzeti u obzir.

Zainteresirani dokumentaciju mogu dostaviti osobno na adresu P. Preradovića 26, Daruvar ili na email adresu: martinavondra.uosi@gmail.com.

In-Portal vlasništvo je svih onih kojima je bolji život svih osoba s invaliditetom, kako u Hrvatskoj tako i u svijetu, primarna briga.

in burza

VARAŽDINSKA ŽUPANIJA Društvo multiple skleroze traži osobnog asistenta

Objavljeno

/

Na slici su tri osobe koje se nalaze u prirodi jedna osoba sjedi u invalidskim kolicima. Na slici se primjećuje i parkirani bicikl. Čini se da su prijatelji i da vode lijep razgovor.
Foto: Pexels

Opis poslova asistenta između ostalog uključuje pomoć osobi oboljeloj od multiple skleroze u aktivnostima svakodnevnog života

Društvo multiple skleroze Varaždinske županije traži osobnog asistenta/icu za rad na određeno vrijeme. Mjesto rada je u Lepoglavi dok je radno vrijeme 20 sati tjedno. Smještaj nije omogućen, a naknada za prijevoz djelomično se isplaćuje.

Natječaj je objavljen na mrežnim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje 17. svibnja, a rok za prijavu je do 31. svibnja 2024. godine.

Razina obrazovanja koju poslodavac traži je završena osnovna, srednja trogodišnja ili četverogodišnja škola, dok radno iskustvo nije važno.

Ako ima završenu samo osnovnu školu, kandidat mora imati i završen tečaj za njegovatelja.

Opis poslova asistenta, između ostalog, uključuje pomoć osobi oboljeloj od multiple skleroze u aktivnostima svakodnevnog života.

Plaća koju će asistent dobiti za obavljanje svog posla je 400 eura neto.

Zainteresirani se mogu prijaviti slanjem pisane zamolbe poštom na adresu Graberje 33, 42000 Varaždin ili putem maila: dms_varazdin@sdmsh.hr.

Kandidati se za osobni posjet udruzi moraju prethodno javiti na broj telefona: 099/445-80-77.

Nastavi čitati

in burza

Udruga invalida Koprivničko-križevačke županije traži osobnog asistenta

Objavljeno

/

Na fotografiji su dvije osobe jedna osoba pomaže drugoj u transferu iz kolica na bicikl.
Foto: Pexels

Opis poslova osobnog asistenta uključuje pružanje usluga osobne asistencije korisniku

Udruga invalida Koprivničko-križevačke županije traži osobnog asistenta/icu za rad na određeno vrijeme. Mjesto rada je u Koprivničkim Bregima, a radi se 20 sati tjedno. Moguć je rad u jutarnjoj i popodnevnoj smjeni. Smještaj nije omogućen, dok se naknada za prijevoz isplaćuje u potpunosti.

Natječaj je objavljen na mrežnim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje 15. svibnja, a rok za prijavu je do 23. svibnja 2024. godine.

Postoji mogućnost zapošljavanja umirovljenika, a poželjno je da kandidat ima položen vozački ispit B kategorije.

Razina obrazovanja koju poslodavac traži je završena osnovna škola uz obavezno završen tečaj za njegovatelja, trogodišnja ili četverogodišnja srednja škola, dok radno iskustvo nije važno.

Opis poslova osobnog asistenta uključuje pružanje usluga osobne asistencije korisniku.

Za prijavu na natječaj kandidat mora priložiti zamolbu za posao uz naznaku radnog mjesta za koje se prijavljuje, životopis i presliku dokaza o završenom obrazovanju.

Prijaviti se može osobnim dolaskom na adresu Hercegovačka 1, 48000 Koprivnica ili putem emaila: info@uikckz.hr.

Za više informacija kandidat se može obratiti na broj telefona: 048/671-158.

Nastavi čitati

in burza

ROVINJ Društvo osoba s invaliditetom traži osobnog asistenta

Objavljeno

/

Na slici su dvoje ljudi, jedno je u invalidskim kolicima dok drugo stoji. Nalaze se u kuhinji oko kuhinjskog stola na kojem se nalazi voće povrće i sok.
Foto: Pexels

Opis poslova asistenta obuhvaća pomoć korisniku pri obavljanju osobne higijene, kao i pratnja i pomoć u raznim socijalnim aktivnostima i administrativnim poslovima

Društvo osoba s invaliditetom Rovinj traži osobnog asistenta/icu za rad na određeno vrijeme. Mjesto rada je u Rovinju, a radno vrijeme je 20 sati tjedno. Smještaj nije omogućen, dok se naknada za prijevoz djelomično isplaćuje.

Natječaj je objavljen na mrežnim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje 14. svibnja, a rok za prijavu je do 31. svibnja 2024. godine.

Postoji mogućnost zapošljavanja umirovljenika, dok radno iskustvo nije važno.

Razina obrazovanja koju poslodavac traži je završena trogodišnja ili četverogodišnja srednja škola.

Opis poslova asistenta između ostalog obuhvaća pomoć korisniku pri obavljanju osobne higijene, kao i pratnja i pomoć u raznim socijalnim aktivnostima i administrativnim poslovima.

Zainteresirani se mogu prijaviti slanjem pisane zamolbe putem emaila: doi.ada.rovinj@gmail.com ili poštom na adresu Ulica Mattea Benussija 6, 52210 Rovinj.

Nastavi čitati

U trendu