Civilno društvo

VAŽNA STUDIJA Energetska kriza i osobe s invaliditetom

Objavljeno

/

Foto: Pixabay

Istraživanje koje provodi SOIH ima cilj prikupiti informacije i dobiti podatke za razumijevanje specifičnih izazova i poteškoća s kojima se osobe s invaliditetom suočavaju tijekom energetskih kriza

Zajednica saveza osoba s invaliditetom Hrvatske – SOIH, u okviru Razvojne suradnje u području centara znanja za društveni razvoj u 2023. provodi anketno ispitivanje u svrhu dobivanja podataka o utjecaju energetske krize na osobe s invaliditetom.

Istraživanje ima cilj prikupiti informacije i dobiti uvid za razumijevanje specifičnih izazova i poteškoća s kojima se osobe s invaliditetom suočavaju tijekom energetskih kriza. To uključuje probleme povezane s pristupačnošću, zdravljem i općom dobrobiti.

Rast cijena energije diljem Europe ima veliki utjecaj na živote najosjetljivijih društvenih skupina, među kojima su osobe s invaliditetom zasigurno jedna od najviše pogođenih skupina, s obzirom na veće izdatke za osnovna dobra i usluge, kao što su grijanje, specijalizirana oprema, pristupačan prijevoz, specijalizirana hrana i terapije.

Podaci dobiveni ovim upitnikom koristit će se isključivo za svrhe ovog istraživanja. Dobiveni odgovori su anonimni i povjerljivi. Anketa služi kao temelj za elektroničku obradu podataka. Ispunjavanjem ankete dajete privolu SOIH-u za prikupljanje i obradu dobivenih podataka. SOIH će vaše navedene osobne podatke evidentirati i zaštititi u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka i Općom Uredbom (EU) 2016/679 o zaštiti podataka.

Anketu možete ispuniti do 22. prosinca 2023. godine, a nalazi se ovdje.

In Portal

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

U trendu

Exit mobile version