Ostali sportovi

Odigrano treće kolo prve hrvatske lige košarke u kolicima

Objavljeno

/

Foto: Hrvatski savez košarke u kolicima

KKI Zagreb ovaj je turnir uvjerljivo bio najbolji s dvije pobjede, dok je KKI Brod kao domaćin najlošije prošao, izgubivši obje odigrane utakmice

U nedjelju, 3. prosinca 2023. godine, Slavonski Brod bio je domaćin turnira 3. kola prve hrvatske lige košarke u kolicima. Utakmice su se održale u dvorani Osnovne škole Dragutin Tadijanović.

Na ovom turniru nastupile su tri momčadi: KKI Brod, KKI Split i KKI Zagreb.

U prvoj utakmici domaćin KKI Brod sastao se s ove sezone dosta neugodnom momčadi KKI Split. Splićani su i u ovoj utakmici pokazali kako ove sezone mogu biti neugodni za svakoga, te su s visokih 60:46 svladali domaćina.

U drugoj utakmici KKI Split dočekao je momčad KKI Zagreba, ali u ovoj utakmici suparnik iz Zagreba bio je konkretniji te pobijedio momke u žutom s rezultatom 52:49.

KKI Brod se za kraj turnira obračunao s KKI Zagrebom, ali i u toj utakmici Zagreb je bio nadmoćan te je prepreku zvanu KKI Brod uvjerljivo nadvladao, pobijedivši ih s čak 30 razlike. Konačni rezultat bio je  72:42.

KKI Zagreb ovaj je turnir uvjerljivo bio najbolji s dvije pobjede, dok je KKI Brod kao domaćin najlošije prošao, izgubivši obje odigrane utakmice.

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

U trendu

Exit mobile version