Kultura

Ove subote na Adventsku fjeru Zvončac stiže Silente

Objavljeno

/

Radi se o bendu koji ne treba previše predstavljati. Tijekom prvog desetljeća bogate karijere, koja je krenula mega hitom ‘Terca na tišinu’, objavili su četiri albuma i osvojili brojne nagrade među kojima se ističe diskografska nagrada Porin

Ove subote održati će se posljednji koncert ovogodišnje Adventske fjere u zoni Kolur – Zvončac. Pozornicu kojom su proteklih mjesec dana žarili i palili Vesna Pisarović, Psihomodo pop, Neno Belan & Fiumens, Vojko V i Guiliano, 30. prosinca u 19:30 sati preuzima dubrovačka pop rock senzacija Silente.

Sve pjesme potpisuju braća Tibor i Sanin Karamehmedović, a stalnu postavu čine još bubnjar Ivuša Gojan, vokalistica Lara Viktorija Ilić i violinistica Ivana Čuljak. Posljednje izdanje benda, koji živi i radi u Dubrovniku je singl ‘Sve što treba znat o ženi’, objavljen u svibnju ove godine.

Tako se, nakon uspješnih ljetnih manifestacija i Adventska fjera Kolura – Zvončac pokazala kao pun pogodak, hvaljena od brojnih posjetitelja, domaćih i stranih, kao najbolji kutak ovogodišnjeg splitskog Adventa.

Najmlađi su uživali u predstavama i zabavnim radionicama, a stariji u brojnim koncertima, pub kvizovima, gledanju derbija Dinamo – Hajduk, radionicama slikanja te bogatoj gastronomskoj ponudi, kreiranoj u suradnji s lokalnim ugostiteljima i predstavljenom na šest kućica: BK by Blue Eyes, Gatuzo, Laponija House, Misto, Jameson Bar i The Fat Boar.

Jedinstveni natkriveni prostor osigurao je savršene uvjete za zabavu, a mnoge objave u medijima i na društvenim mrežama svjedoče izniman uspjeh ove blagdanske manifestacije. Do kraja godine posjetitelje očekuje svakodnevni glazbeni program, od 17 sati do ponoći, s besplatnim ulazom za sve, a posljednjeg dana u godini jutarnje zagrijavanje za najluđu noć uz glazbu 80-ih i 90-ih godina prošlog stoljeća.

Detalje programa Adventske fjere možete pronaći na Facebooku i Instagramu, a za nastup Silentea je preostalo još malo ulaznica koje možete preuzeti ovdje.

Izvor: Manush

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

U trendu

Exit mobile version