in burza

KRIŽEVCI Udruga osoba s invaliditetom zapošljava deset osobnih asistenata

Objavljeno

/

Udruga osoba s invaliditetom Križevci objavila je natječaj za deset osobnih asistenata/tica s mjestom rada u Križevcima iz Koprivničko-križevačke županije, na neodređeno vrijeme, radi novootvorenih poslova.

Zaposlenje je na puno radno vrijeme, nema smještaja, a naknada za prijevoz isplaćuje se u cijelosti.

Kao razina obrazovanja posloprimca traži se završena osnovna škola,  srednja škola od tri ili četiri godine, viša ili prvostupanjska, fakultet, akademija, magisterij, doktorat, a radno iskustvo nije važno. U obzir dolaze i osobe sa završenom osnovnom školom, ali uz obavezan položen tečaj za njegovatelja/icu.

Opis poslova odnosi se na: pružanje pomoći kod osobne higijene korisnika osobne asistencije; pripremanje obroka, hranjenje, pružanje pomoći u kućanskim poslovima,obavljanje kupovine, obavljanje administrativnih poslova, podizanje lijekova iz ljekarne te pomoć u  različitim aktivnostima svakodnevnog života.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 31. siječnja 2024. godine.

Zainteresirani se mogu prijaviti pisanom zamolbom na adresu poslodavca: Udruga osoba s invaliditetom Križevci, Trg Antuna Nemčića 7, 48260 Križevci, odnosno putem e-maila: uik@uik.hr. U slučaju osobnog dolaska, najava je na telefon: 048 681211 ili mobitel: 099 2715774.

Više o Udruzi osoba s invaliditetom Križevci nalazi se na njihovoj web stranici, uik.hr.

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

U trendu

Exit mobile version