in MREŽA

Održan humanitarni malonogometni turnir za udrugu ‘Kas’

Objavljeno

/

Foto: Futsal Dinamo

Ove godine organizatori turnira odlučili su pomoći Udruzi ‘Kas’ iz Siska koja provodi program terapijskog jahanja za osobe s invaliditetom i djecu s teškoćama u razvoju

Drugu godinu za redom u Sisku, u dvorani Brezovica, u subotu, 6. siječnja 2024. godine, održan je humanitarni turnir u futsalu pod nazivom ‘Vratimo djecu u topli dom’. I ove godine igrači futsal Dinama pokazali su veliko srce te su na blagdan Sveta tri kralja odigrali ovaj turnir humanitarnog karaktera.

Prošle godine skupljena novčana sredstva bila su namijenjena obitelji Šimić iz Siska, koja je zbog posljedica potresa ostala bez krova nad glavom.

Kao i prošle godine, i ove godine cilj turnira bio je skupiti sredstva za pomoć potrebitima. Ove godine organizatori turnira odlučili su pomoći Udruzi ‘Kas’ iz Siska koja provodi program terapijskog jahanja za osobe s invaliditetom i djecu s teškoćama u razvoju.

Prikupljena novčana sredstva namijenjena su za sanaciju štete u  prostorijama udruge, koju je izazvala poplava koja je prošle godine pogodila stanovnike Siska, kako bi udruga mogla nastaviti s rehabilitacijom članova.

Dvorana je bila dupkom puna, a gledatelji su mogli uživati u odličnoj nogometnoj predstavi.

Na turniru su sudjelovali futsal klubovi: Futsal Dinamo, MNK Šibenik 1983, MNK Petrinjčica te MNK Siscija. Prije početka turnira odigrala se revialna utakmica između 1. gardijske brigade Tigrovi  i 2. gardijske brigade Gromovi.

U polufinalu je Futsal Dinamo svladao momčad Petrinjčice s visokih 6:0, dok su u finalu Dinamovci pobijedili Šibenik 1983 s rezultatom 8:3, te time osvojili ovogodišnji turnir.

Prije finalne utakmice između Futsal Dinama i Šibenika 1983, revialnu utakmicu odigrali su Humane zvijezde i veterani GNK Dinama.

Ovom turniru odazvali su se neke od ikona hrvatskog nogometa kao što su Hrvoje Štrok, Jerko Leko, Edin Mujčin te mnogi drugi.

Ovaj humanitarni turnir organiziran je od strane Bed Blue Boysa s podrčja Siska i Petrinje u suradnji s NK Metalcem iz Siska.

Sva prikupljena novčana sredstva od ulaznica, hrane, pića, kao i pojedinačnih donacija, proslijeđena su Udruzi ‘Kas’.

Svi oni koji žele donirati novčana sredstva za rad Udruge ‘Kas’, to mogu učiniti uplatom na broj žiro računa: HR3224840081103484674.

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

U trendu

Exit mobile version