Gastro kutak

Hladna tjestenina s pestom i povrćem

Objavljeno

/

Foto: Pixabay

Vjerojatno se u ljetnim mjesecima često nađete u situaciji da želite brz i ukusan ručak bez da predugo stojite pored štednjaka. Ako je tako, slobodno nas kopirajte

Sastojci:

  • 200 g tjestenine (fusilli, penne ili farfalle)
  • 100 g cherry rajčica
  • 1 tikvica
  • 1 crvena paprika
  • 50 g parmezana
  • 2 žlice pesta
  • maslinovo ulje
  • sol i papar

Priprema:

Tjesteninu skuhajte prema uputama na pakiranju, ocijedite i ostavite da se ohladi.

Cherry rajčice prepolovite, tikvicu i papriku narežite na kockice.

U velikoj zdjeli pomiješajte ohlađenu tjesteninu, povrće, pesto i naribani parmezan.

Prelijte maslinovim uljem, posolite i popaprite po ukusu.

U trendu

Exit mobile version